Om mig

Jag heter Annica Öhrn Karlsson, bor i Vänersborg med min man och våra tre barn. Jag arbetar deltid (80%) som Redovisningsansvarig på IQR Contract AB. Tidigare arbetade jag 60% och ägnade då övrig tid i veckan åt mitt kokboksprojekt. Boken trycktes i mitten av april 2012 och jag fick leveransen på Valborgsmässoafton. Helst av allt skulle jag vilja kombinera mitt yrkesliv som ekonom med ett arbete som inkluderar mat i någon form. Kokboken är förhoppningsvis inkörsporten till något nytt...

I hela mitt liv har jag varit intresserad av mat. Inriktningen på matintresset har ändrat sig lite över tid i livet. Ett tag var det bara kyckling, nästan så det började växa fjädrar på ryggen... När jag nu lever i småbarnsåren och Fredagsmys är ett väldigt starkt begrepp så är det mat till myset som har fått mer fokus. Men även enkla och snabba rätter till vardags och då mycket köttfärs.

I mitten av 90-talet tog jag en Magisterexamen i Företagsekonomi och har jobbat med ekonomi och redovisning sedan dess, i lite olika former. Men jag har alltid haft mattankarna i bakhuvudet. Därför blev jag extra glad när jag fick en egen domän i avtackningspresent från mina f.d. kollegor. Då tog jag tillfället i akt och förverkligade min dröm sedan 15 år tillbaka. I kombination med kokboksprojektet skriver jag här om min mat och hoppas ni hittar några egna favoriter bland mina.

Funderade på att söka till första säsongen av Sveriges Mästerkock i Tv4, men när jag såg vilken kaliber deltagarna hade så gjorde jag nog rätt i att stanna hemma. Jag lagar mat på hobbynivå och de flesta i min närvaro brukar tycka om det jag lagar. Men 'Halv åtta hos mig' skulle passa mig...

Gästbok

Välkommen till min gästbok: www.annicasmattips.nu/gastbok.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)